<div dir="ltr">I saw that there was a recent release of Wx. I checked the Changes log and I don&#39;t see a reason it would break anything, but... which version of Wx are you using? Maybe some newer version broke something, maybe you have an outdated version that you need to upgrade?<br>

<br>Have you tried emailing the author of PAR::Packer or Wx? They might be able to diagnose this very quickly.<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Apr 7, 2013 at 9:10 PM, eran meiri <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:emeiri@gmail.com" target="_blank">emeiri@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">Hi all , <div>I have encountered a problem when I tried to pack a script using pp utility and I hope that someone might help me.</div>

<div>my OS is windows 7 and I use strawberry.</div><div>
the modules that I want to pack in my script are:</div><div><div>use strict;</div><div>use Wx;</div><div>use Net::Telnet;</div><div>use Net::FTP;</div><div>use Time::Local;</div><div>I use the command pp -o new.exe <a href="http://pusher_25.pl" target="_blank">pusher_25.pl</a> - the exe should be the output.</div>


<div>the packing seems to be working but when I try to run the exe output file I get an error message :</div><div><br></div><div><div>Can&#39;t load &#39;C:\Users\emeiri\AppData\Local\Temp\par-656d65697269\cache-813c3ab5d8</div>


<div>6ea3a9576ea1204f266554e6db7318\4a864d38.dll&#39; for module Wx: load_file:%1 is not</div><div>a valid Win32 application at C:/strawberry/perl/lib/DynaLoader.pm line 190.</div><div> at C:/strawberry/perl/vendor/lib/PAR/Heavy.pm line 120.</div>


<div>Compilation failed in require at script/<a href="http://pusher_25.pl" target="_blank">pusher_25.pl</a> line 3.</div><div>BEGIN failed--compilation aborted at script/<a href="http://pusher_25.pl" target="_blank">pusher_25.pl</a> line 3.</div>

<div><br>
</div><div>I used par and pp before in my last laptop that was win7 OS as well, with the same script but now for some reason it is not working.</div><div><br></div><div>any help would be <span style="font-size:15px;font-family:Arial,&#39;Lucida Grande&#39;,Raanana,sans-serif">appreciated.</span></div>


</div></div></div>
<br>_______________________________________________<br>
Perl mailing list<br>
<a href="mailto:Perl@perl.org.il">Perl@perl.org.il</a><br>
<a href="http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl" target="_blank">http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl</a><br></blockquote></div><br></div>