[Israel.pm] problem packing using pp

sawyer x xsawyerx at gmail.com
Mon Apr 8 02:10:33 PDT 2013


Maybe there was a change between those versions that made it unpackable?
You should also compare PAR versions. Maybe there was a version of PAR that
broke Wx packing.
Try to install Wx 0.9909 and see if you can pack that.

On Mon, Apr 8, 2013 at 11:50 AM, eran meiri <emeiri at gmail.com> wrote:

> The version that was in my old laptop was 0.9909 which was much older. The
> current works as long as I don't try to pack it.
> בתאריך 8 באפר 2013 11:42, מאת "sawyer x" <xsawyerx at gmail.com>:
>
> What you should care about is what the version was when it worked. It
>> might have been 0.9900 (for example) and then the changes between those
>> versions would have been the reason.
>>
>> On Mon, Apr 8, 2013 at 11:37 AM, eran meiri <emeiri at gmail.com> wrote:
>>
>>> I am using 0.9917 and the new version is 0.9918. You think it might be
>>> related?
>>> בתאריך 8 באפר 2013 10:56, מאת "sawyer x" <xsawyerx at gmail.com>:
>>>
>>> I saw that there was a recent release of Wx. I checked the Changes log
>>>> and I don't see a reason it would break anything, but... which version of
>>>> Wx are you using? Maybe some newer version broke something, maybe you have
>>>> an outdated version that you need to upgrade?
>>>>
>>>> Have you tried emailing the author of PAR::Packer or Wx? They might be
>>>> able to diagnose this very quickly.
>>>>
>>>> On Sun, Apr 7, 2013 at 9:10 PM, eran meiri <emeiri at gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hi all ,
>>>>> I have encountered a problem when I tried to pack a script using pp
>>>>> utility and I hope that someone might help me.
>>>>> my OS is windows 7 and I use strawberry.
>>>>> the modules that I want to pack in my script are:
>>>>> use strict;
>>>>> use Wx;
>>>>> use Net::Telnet;
>>>>> use Net::FTP;
>>>>> use Time::Local;
>>>>> I use the command pp -o new.exe pusher_25.pl - the exe should be the
>>>>> output.
>>>>> the packing seems to be working but when I try to run the exe output
>>>>> file I get an error message :
>>>>>
>>>>> Can't load
>>>>> 'C:\Users\emeiri\AppData\Local\Temp\par-656d65697269\cache-813c3ab5d8
>>>>> 6ea3a9576ea1204f266554e6db7318\4a864d38.dll' for module Wx:
>>>>> load_file:%1 is not
>>>>> a valid Win32 application at C:/strawberry/perl/lib/DynaLoader.pm line
>>>>> 190.
>>>>>  at C:/strawberry/perl/vendor/lib/PAR/Heavy.pm line 120.
>>>>> Compilation failed in require at script/pusher_25.pl line 3.
>>>>> BEGIN failed--compilation aborted at script/pusher_25.pl line 3.
>>>>>
>>>>> I used par and pp before in my last laptop that was win7 OS as well,
>>>>> with the same script but now for some reason it is not working.
>>>>>
>>>>> any help would be appreciated.
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Perl mailing list
>>>>> Perl at perl.org.il
>>>>> http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Perl mailing list
>>>> Perl at perl.org.il
>>>> http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl
>>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Perl mailing list
>>> Perl at perl.org.il
>>> http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Perl mailing list
>> Perl at perl.org.il
>> http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl
>>
>
> _______________________________________________
> Perl mailing list
> Perl at perl.org.il
> http://mail.perl.org.il/mailman/listinfo/perl
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.perl.org.il/pipermail/perl/attachments/20130408/40fd2e83/attachment.htm 


More information about the Perl mailing list